LM Ericsson goes Marshall, del 6

En krets för relästyrning har byggts och installeras. Den kommer att användas för att parallellkoppla kanalerna, man kan ex ha kompvolym på Normalkanalen och sen få ett högre, vassare sololjud genom att parallellkoppla Bright-kanalen. Kopplas in o ur med footswitch, alt push-pull kontakt på Normal Volym.

SAM_1410 SAM_1428

 

 

 

 

Post-Phase Inverter Master Volume , eller PPIMV.. en MasterVolym som ligger efter fasvändaren och får med flåset i den.

SAM_1423 SAM_1427

 

 

 

 

Effektloopen är på plats..man kan ställa SEND-nivå och MIX-nivå med ren signal. Dessutom en BYPASS-switch som kopplar förbi hela loopen. Man kan också använda loopen som obalanserad LineOut. Loopen dämpar signalen till ca 3Vpp med full gas i preampen (och SEND på max, så där kan man dämpa ytterligare) och tar upp den efter RETURN till samma nivå som preampen hade före loopen. Testkör också nu med KT66:or.

SAM_1429 SAM_1431
 photo SAM_1432_zps7c00e998.jpg