LM Ericsson goes Marshall , del 4

Mekjobbet är  klart, bara potar m.m i fronten som ska på plats. Power supply:et är i princip klart, jag får ut ca 490VDC olastat som B+ , 2 st glödlindningar på 6.3VAC, en biaslindning där jag har en sk ”voltage doubler”-krets där jag plockar ut -100VDC (ska trimmas in till ett intervall som passar KT66 o EL34). Sen har jag ytterligare en lindning där jag får ut 120VDC (utan filtrering), men den ska jag inte använda eftersom det ska bli en Marshall-klon.

SAM_1366Glödkablaget är draget och det mesta i slutsteget är kopplat.

 

 

 

SAM_1367

 

 

 

 

SAM_1364Allt är monterat i bakpanelen, säkringshållare, effektloop (Send/Return jack o Send/Return Level), impedansväljare + 2 högtalarjack samt ett jack för en footswitch som ska användas för att slå av/på RandyRhoads-modden. Det ska in en relästyrning för detta.